<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pikkupojasta tuli isä, tytön ja pojan.

Äiskä ja lapsukaiset

2095370.jpg

 

 

2095376.jpg

 

 

Hupin varpajaiset ei tosin ehkä mennyt ihan Hupin suunnitelmien mukaan. Illan ohjelma kun ei muuten poikennut normaalista mutta suihkuun tuo joutui.

Voi hyvän tähden sentään, mikä karvamäärä molemmista noutajista lähti pesun jälkeen (Hurrikin siis pääsi pesulle)!! Hupi rupeaa perinteen mukaan näyttämään taas karkeakarvaiselta noutajalta ja Hurri jääkarhunpoikaselta. Hupia jo siisteinkin itse, Hurri kun pääsee huomenna malliksi Porin kultaisten trimmausluennolle. Riikka soitti alkuviikosta, onko pojissa karvaa, kun tarvitsisi mallin. Jaa onko? Eihän noita ole trimmattu ties koska. No, nyt tuli tilanteeseen muutos.

 

Hiukan kyllä harmittaa, etten ottanut kuvaa ennen pesua. Olis saanut hyvin kuvan, miltä näyttää paskainen, trimmaamaton kultainen ja huomisen jälkeen sitten sen toisen ääripään. Se vesi, mikä koiruuksista lähti oli tummanruskeaa… mietin kyllä olisinko ottanut talteen, niin olis voinut istuttaa kukkia siihen multamäärään ihan helpolla ;O) No, jos muistaisi ottaa edes ennen trimmiä ja trimmin jälkeen kuvat. Hupista tämäkään ei tosin enää onnistu mutta vakuutan teille, että metsänpeikostakin tuli ihan koiran näköinen ja näyttäisi sillä olevan kaulakin…