Lauantain agikisat menivät oikeastaan juuri niin kuin olin kuvitellutkin. Päivä oli pitkä, aamulla hommiin ja kisojen jälkeen vielä lopputouhutkin. Kotoa lähdettiin Hirmun kanssa kasin aikaan ja takaisin oltiin illalla puoli ysiltä. Molemmilla oli kyllä veto pois, Mikko oli lämmittänyt saunan, joten kisapölyt ja lihasjumit käytiin Hirmun kanssa saunomassa pois.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ja sitten niihin tuloksiin ja selostuksiin:

 

K1: Rata oli mukavan sujuva. Ennen starttia päätin, että vedetään vauhtisuoraa kohti maalia, mikäli Hirmu päättä (perinteiseen tyyliin) nuuskutella omiaan. Näin myös kävi. Puomille asti(4. este) päästiin kohtalaisella vauhdilla mutta sitten tyssäsi. Mikä lie herkkuhaju oli heti puomin jälkeen ja siihen se Hirmunkin nenä liimaantui. Nappasin koiran kainaloon ja siirsin muutaman metrin ja suoritettiin esteet suorinta reittiä vauhdilla maaliin. => Hyl.

 

K2: Edellistä kimurantimpi mutta suoritettavissa oleva rata. Vauhti jees, ohjaus jees ja Hirmukin mukavasti kuulolla. Kiellosta tuli %, oman ohjausvirheen takia. Yliaikaakin saatiin viitisen sekuntia. => 10,04, sij. 2,

 

K3: Hyppäri. Rata oli mukavan tuntuinen, vaikka muutama kinkkisempikin kohta oli. Vauhtia oli edellistä rataa paremmin mutta kepeillä tuhrattiin kyllä hävyttömän paljon aikaa, vasta lopussa Hirmu kiihdytti edes hiukan omaan vauhtiinsa. Okserilla varmisteltiin rimaa. Tulos 0 ja aikakin himpun alle ihanneajan. Joten… 0 ja sijoitus1.!! Hirmun viimeinen kakkosen nousunolla =o)

 

Hirmu jäi nyt eläkkeelle agilityhommista ja keskitytään ihan johonkin muuhun. Ei Hirmu ole toki muutenkaan treenannut vuoteen mutta kolmosissa vauhti ei taatusti riitä senkään vertaa ihanneaikojen alituksiin, saati sitten sijoituksiin, kuin kakkosissa, niin antaa olla. Kisakirjaa ei kuitenkaan vielä polteta, jätetään kuitenkin vielä se mahdollisuus, josko kotikisoissa käydään joskus huvin ja urheilun vuoksi kokeilemassa.

 

Mukava, joskin raskas päivä. Kiitos kaikille onnitelleille ja tsempanneille!!

Ja loppuun täytyy vielä mainita WeCAn loistavasta hengestä: Kisajärjestelyt menivät enemmän kuin hyvin ja mielestäni sujuvastikin. Pitkätkin päivät jaksaa, kun on näin hyvä porukka!

 

Hirmun jumeja availlaan tiistain pitkästä aikaa hieronnalla, annas kattoa, koska saan varattua ajan itselleni ;O)