<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Huua kisaili tänään parilla radalla omissa möllikisoissa.

Möllirata olisi ollut (muistaakseni) vitonen, kun pöytä oli niin outo este (kotona pystyy kyllä pöydälle menemään)…   Mutta kun olin lähdössä päättänyt, että jos yksikin virhe tulee ennen puomia (toiseksi viimeinen este) palkkaan hyvästä alastulon kontaktista ja jätän siihen. Vauhtia oli ja muuten meni kaikki, siis pöytää lukuun ottamatta hienosti. Jopa pussi, jota hiukan ehkä jännitin, kun ei ole tullut otettua turhan tiuhaan.

 

Ykkösen startti oli myös hieno, vaikkakin hyl. (tassut kävi A:lla, kun piti mennä A:n alittaneeseen putkeen). Kontaktit edelleen priimaa, ja mikä hienointa. Huua haki kepit itsenäisesti ja puhtaasti ja suorittikin puhtaasti ja melko reippaasti. Kepeillä en uskaltanut vedättää samoin, kuin treeneissä, joissa meillä on vielä ohjurit (tai ainakin osa) paikallaan. Mä kyllä vannon noiden ohjurien nimeen, tällä pienelläkin kokemuksella,  toimii!

Aloitettiin siis verkko-ohjureilla ja nyt käytössä on läpinäkyvät pleksiohjurit. Jos ihan rehellinen olen, niin onhan muuten Hurjaakin kädellä viety alkuun muutama hassu kerta.